Prancūzijos burbuliukai ir Šokoladas. Cremant degustacija | Palanga
Ar žinojote, jog Prancūzijoje burbuliukai nebūtinai reiškia šampaną? Iš tikrųjų, šampanas turi ne vieną putojančio vyno alternatyvą, tačiau viena žymiausių yra Cremant (liet. Kremantas). Būtent Cremanto gamybos procesas yra toks pat, kaip ir šampano, tačiau kokie yra esminiai skirtumai tarp šių dviejų gėrimų – kviečiame sužinoti vynų degustacijoje, „Pineta“ restorane.
Jau rugsėjo 24 dieną degustuosime net 4 skirtinguose regionuose gaminamus Cremantus, lyginsime jų skirtumus bei panašumus ir sužinosime, kokią įtaką jiems daro skirtingos gamybos vietos bei šokolado kvapai.
Vakaro metu Jūsų laukia 1 rožinis bei 3 balti cremantai, kurie puikiai atsiskleis su kartu patiekiama gurmaniškų skonių šokolado rinkiniu.
Leiskimės į putojančio vyno – cremanto degustaciją drauge!
Vakaro metu taip pat bus galimybė ir papildomai užsisakyti austres bei kitus patiekalus iš „Pineta“ restorano meniu. Taip pat, įsigyti restorano meistrų šokolado gaminių.
Susitikime!
Data: rugsėjo 24 d.
Vakaro pradžia: 19.00 val.
Degustacijos trukmė: 60 min.
Vieta: Pineta restorano terasa, Vanagupės g. 15, Palanga
