Karališkas atokvėpis dviem

Nuo € 1 asm./ 1 para

Karališkas atokvėpis dviem

178,00 

Trukmė: 90 min.

Aksominė kūno šveitimo procedūra šalinanti nešvarumus, negyvas odos ląsteles, drėkinamoji kūno procedūra. Ideali procedūra prieš deginiViso kūno purvo įvyniojimas neabejotinai ne tik padailins kūno linijas, bet ir prisotins odą minerMaloni ir atpalaiduojanti kūno ir veido ritualinė procedūra dviems.

JAI: Jauninamoji auksinė SPA procedūra veidui ir kūnui: kūno įvyniojimas, veido procedūra ir kūno masažas.

JAM: Drėkinamoji deimantinė procedūra kūnui ir veidui: kūno šveitimas, veido procedūra, kūno masažas.alinėmis medžiagomis. Kūno įvyniojimo metu purvas lengvai prasiskverbia į atsivėrusias poras, išvalo ir maitina odą, aktyvina kraujotaką, padeda pašalinti toksinus, skatina riebalų skilimo procesą. Po dušo atliekamas anticeliulitinis masažas probleminėms vietoms.mąsi norint turėti tolygų įdegį.

Procedūros nauda: jaunina odą ir atpalaiduoja kūną, pridrėkina ir pamaitina veido ir kūno odą, stiprina emocinį ryšį leidžiamą kartu su antru asmeniu.

Procedūros eiga: JAI: kūno įvyniojimas, veido odos paruošimas, veido odos šveitimas, veido kaukė, kremų sutepimas, kūno atpalaiduojamasis masažas. JAM: veido odos paruošimas, veido šveitimas, veido kaukė, kremų sutepimas, kūno šveitimas ir masažas.

Pirkinių krepšelis

This will close in 0 seconds

Į viršų