Kviečiame Jus susėsti prie vieno bendro stalo ir pasinerti į šiltą rudens skonį, nes vakarienės akcentas – moliūgas. Degustacinio vakaro metu mėgausitės net keturiais išskirtiniais patiekalais, kuriuose moliūgas atskleis savo skonių įvairovę – nuo subtilių užkandžių iki saldaus finalo.
Susitikime jau lapkričio 27 d. 19.00 val., pušyno pašonėje įsikūrusioje restorano Pineta terasoje, kur laukia daug smagių pokalbių ir dar daugiau naujų gurmaniškų potyrių!
Vakaro meniu:
Šefo komplimentas: Canape su moliūgų kremu – gorgonzolos sūriu ir karamelizuotais anakardžio reišutais
Šaltas užkandis: Moliūgų humusas su krevetėmis ir keptais saulėje džiovintais pomidorais
Pagrindinis patiekalas: Jautienos žandas su moliūgų piurė gardintas „Porto“ padažu
Vakaro desertas: Moliūgo pyragas su romo kremu
Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:
Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais;
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais.
Susitikime!
Data: Lapkričio 27 d.
Vieta: Pineta restoranas, Vanagupės g. 15, Palanga
Laikas: Vakarienės pradžia – 19 val.
Vakaro trukmė – 2 val.
